Actueel

HelpendeHaan bij groot onderhoud

Voor opdrachtgevers waarvoor het Eindhovense Caspar de Haan Onderhoud & Renovatie groot onderhoud uitvoert, heeft het voor de bewoners een leuke attentie bedacht om hen nog beter bij de renovatie te betrekken. Vóór de start van het renovatieproject ontvangen bewoners een persoonlijke emmer met allerlei handige zaken als afdekzeil, handschoenen, oordopjes, veiligheidsbril, et cetera.

Ook krijgen bewoners de ‘handyman’, een strippenkaart ter waarde van bijvoorbeeld €250, waarmee men hulp kan inkopen voor klusjes in en om het huis. Soms kunnen ook bouwmaterialen worden aangeschaft met de kaart. Beter en persoonlijker contact met bewoners met meer betrokkenheid bij het renovatieproces, is het doel van het initiatief. De emmer heeft de naam de HelpendeHaan gekregen. Ludiek en vooral leuk, renoveren met een lach, stelt firma Caspar de Haan.

Inhoud van de emmer en mogelijkheden met de strippenkaart kunnen per project uiteraard verschillen. De ‘HelpendeHaan’ is onlangs voor het eerst ingezet bij een project van Antares in Meijel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *