Ga naar hoofdinhoud

Glasstec 2020 gaat geheel virtueel


Van 20 tot en met 21 oktober is de thuiscomputer the place to be voor wie alles van glas wil weten. De Glasstec, de grote Duitse beurs over glastechnologie, wordt dan drie dagen lang virtueel gehouden.

De fysieke beurs, die al jaren om de twee jaar in Düsseldorf gehouden wordt en die de grootste van Europa en misschien wel van de wereld is, is vanwege de coronaproblematiek een jaar uitgesteld. De organisatie van die beurs laat weten dat voor de editie van 2021 al zeker 650 bedrijven zich hebben aangemeld. Al die bedrijven krijgen de mogelijkheid om zich ook op het virtuele event van oktober te presenteren.

Overigens zijn velen van hen ook nu al te vinden op de site van het event virtual.glasstec-online. Dat zal de komende weken nog aanzienlijk toenemen. Tijdens de drie dagen in oktober zullen er presentaties en lezingen te zien zijn, kan er gechat worden met de verschillende exposanten en kunnen bezoekers ook virtueel met elkaar in contact komen. Deelname is, na inschrijving en het achterlaten van persoonlijke gegevens, gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV: verslag van de Glasstec

Glasstec 2022 van 20 tot en met 23 september

Glasstec verplaatst naar juni 2021


Naar archief >