Ga naar hoofdinhoud

Genomineerden SchildersVakprijs bekend, stem op je eigen favoriet


De negen genomineerde projecten voor de Nationale SchildersVakprijs zijn bekend. Op hen kan vanaf nu ook gestemd worden voor de Publieksprijs: wie is jouw favoriet?

Decoratie- & Restauratieschilderwerk

In de categorie Decoratie- & Restauratieschilderwerk gaat het om de projecten Doorgang Achter de Lange Stallen in Breda, Jachtslot Mookerheide in Molenhoek en Paleis het Loo in Apeldoorn. Voor het schilderwerk bij deze projecten tekenden respectievelijk Blind Walls Gallery, Schildersbedrijf De Jongh en Wolters & Ovink.

Onderhoudsschilderwerk

Bij Onderhoudsschilderwerk strijden Verhoeven met een monumentaal herenhuis in Tolkamer, Thomas Schilderwerken met een luxe woonboerderij in Helmond en Jack de Jager & Zn Schilderwerken met woonhuis Linquenda in Molenhoek om de eer.

Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk

Tot slot de categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk. De drie projecten die hierin meedingen om de prijzen zijn Hotel Sint-Jorisdoelen in Middelburg (door Iwaarden Schilders), houten bruggen in vesting Bourtange (Beikes Schilderswacht) en een luxe nieuwbouwvilla in Noord-Brabant (De Vakbroeders).

Bovenal zijn deze projecten in de race voor de overkoepelende prijs: dé Nationale SchildersVakprijs 2023. De vakjury bepaalt wie dit wordt na alle projecten bezocht te hebben, dit zevental kiest ook de categoriewinnaars.

Klanttevredenheidspluim

Tot slot reikt onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy de Klanttevredenheidspluim uit, voor de schilder met de meest tevreden opdrachtgever. Op deze trofee maken alle 36 voorgeselecteerden kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | NSVP 2023, de aftermovie

NSVP maakt emoties los: ‘We zijn helemaal hyper’

De Jongh Waardenburg wint Nationale SchildersVakprijs

Publieksprijs NSVP stevent af op fotofinish

Publieksprijs NSVP draait op volle toeren


Naar archief >