Geen vakbeurzen Monument en Renovatie in 2020 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Geen vakbeurzen Monument en Renovatie in 2020


Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar twee vakbeurzen Monument en Renovatie voor dit jaar geschrapt.

De eerstvolgende edities van de vakbeurzen Monument (trefpunt voor restauratieschildersbedrijven en andere erfgoedprofessionals met een focus op gebouwd erfgoed) en Renovatie (vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij een renovatie) zijn inmiddels gepland op dinsdag 18 tot en met donderdag 20 mei 2021.

Beide events zouden dit jaar van 6 tot en met 8 oktober aanstaande gecombineerd plaatsvinden in de Brabanthallen te Den Bosch. Verder stonden gelijktijdig in dit complex ook nog de vier vakbeurzen Energie, Zero Emission|Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat & Power van 54events gepland.

Positieve signalen
Ondanks een aantal positieve signalen, waaronder  de verruiming van de coronaregels per 1 juli en de (optimistisch stemmende) uitkomst van een door 54events zelf geïnitieerde bezoekersenquête, rees bij 54events zelf én bij haar stakeholders de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van grootschalige vakbeurzen dit najaar.


Nationale Schildersvakprijs 2020

Volgens 54events is het laten doorgaan van de betreffende bijeenkomsten op zichzelf geen doel op zich, maar staat het succes van exposanten en bezoekers voorop.

De nieuwe data voor Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat & Power zijn gepland op dinsdag 12 t/m donderdag 14 oktober 2021.Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Coating om nachtkijkers te bedriegen

Olie- en verfmaker met pensioen

Samenwerking Infinity Repair en Repair Care

Ondernemer centraal in Week van de RI&E


Naar archief >
.