Ga naar hoofdinhoud

Gecombineerde beurzen Monument en Renovatie, Den Bosch, lokken met video’s


Volgende week zijn de Brabanthallen in Den Bosch het toneel van de gezamenlijke beurzen Monument en Renovatie. De onderwerpen hebben best veel met elkaar te maken en toch bedienen ze vaak een heel ander publiek. Via video's roepen exposanten bezoekers op om te komen.

De beurs Monument, in de volksmond én in het webadres ook wel ‘De Monumentenbeurs’ genoemd, is een plek waar monumentenbeheerders, aanbieders van producten speciaal voor dit segment én bedrijven die zich met onderhoud en restauratie van monumenten bezighouden zich met elkaar bezighouden. Op dit deel van de beursvloeren hebben dan ook verschillende schildersbedrijven een eigen stand. Vooral, uiteraard, schilders die veel monumenten in onderhoud hebben en gespecialiseerde decoratie- en restauratieschilders. Zoals het in behangschilderingen gespecialiseerde Snijder & Co.

De vakbeurs Renovatie, ook wel genoemd Renovatiebeurs, die met hetzelfde toegangsbewijs toegankelijk is, (toegang is voor professionals gratis, klik hier), richt zich meer op het al dan niet energetisch renoveren van bestaand vastgoed zonder bijzondere monumentale waarde. Beide beurzen bieden naast demonstraties en exposantenplaatsen ook een uitgebreid en best interessant randprogramma. Op de beurs Renovatie staan voornamelijk leveranciers van producten en diensten waarbij snel en handig gerenoveerd kan worden. Zoals het bedrijf Havebo, dat een product biedt om houten vloeren uit te breken en te vervangen door een ander, beter isolerend, product:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | Op de MONUMENT-beurs in Den Bosch

Registratie voorjaarsbeurzen open

Valpaintbeurs in Huizen smaakt naar meer

Valpaint-vertegenwoordiger houdt eigen beurs

Video | Wouter als razende reporter op de beurs


Naar archief >