Finalisten Beste Leerbedrijf én Leermeester bekend • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Finalisten Beste Leerbedrijf én Leermeester bekend


Van Kesteren Schilders (Voorhout), Logchies renovatie en onderhoud (Beverwijk) en Schilderwerken De Boer (Obdam) zijn de drie genomineerden voor de verkiezing van Beste Leerbedrijf 2020.

Deze verkiezing in de schilders- en vastgoedonderhpoudssector wordt sinds vorig jaar georganiseerd door OnderhoudNL.

Daarnaast vindt de strijd om de ‘Beste Leermeester 2020’ plaats. Hiervoor zijn Patrick Gontier (Heko, Den Haag), Eelco de Jong (Breed Onderhoud, Heerhugowaard) en Evert Schouten (Van Assema, Assendelft) genomineerd.

Eind september, begin oktober bezoekt de beoordelingscommissie de genomineerde bedrijven en leermeesters en zal naar aanleiding van de bevindingen bepalen wie de winnaars worden.


De winnaars in beide categorieën worden op 17 november tijdens de digitale algemene ledenvergadering van OnderhoudNL bekendgemaakt.

Zij worden vervolgens aangemeld voor de landelijke verkiezing van de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Daar dingen bedrijven en leermeesters uit alle bedrijfstakken mee naar de titels. Van installatiebedrijf tot schoenmaker, van schoonheidsspecialisten tot horeca en van hoefsmeden tot bedrijven in de beveiliging.


Dirckx Schilder- en Onderhoudswerken uit Sevenum mocht zich vorig jaar het Beste Leerbedrijf van 2019 in de schilders- en vastgoedonderhoudssector noemen. Mark Pelser van Painting Holland Groep Zaandam werd uitgeroepen tot de Beste Leermeester (zie foto onder).

OnderhoudNL-directeur Okke Spruijt (r) reikte in 2019 Mark Pelser de prijs van Beste Leermeester uit


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit

Trump: grensmuur moet zwart

OnderhoudNL biedt ‘Wij werken coronaproof!’-pakket

Engels servicepunt van Onlineverf.nl


Naar archief >