Ga naar hoofdinhoud

Ferdinand Wieman sectormanager bij OnderhoudNL


Ferdinand Wieman is per 1 oktober bij OnderhoudNL gestart als Sectormanager Industrieel, Glas en Restauratieschilders. Wieman volgt Mark Hulsen op. Hulsen schuift binnen OnderhoudNL op termijn door naar de sector Opleidingen.

Ferdinand Wieman (foto: Annet Delfgauw) MSc (1983) is opgeleid als bedrijfskundige en heeft een sociaalwetenschappelijke achtergrond. Hij heeft in het verleden bij diverse platformorganisaties in de brede bouw- en vastgoedsector gewerkt, waaronder Dutch Green Building Council (DGBC), NLingenieurs en de Betonvereniging. Bij deze organisaties heeft hij voor meer toegevoegde waarde voor de aangesloten leden gezorgd door kennis en mensen met elkaar te verbinden.

Wieman zegt bij zijn aantreden er ontzettend veel zin in te hebben om de aangesloten leden van OnderhoudNL te faciliteren en te helpen bij het duurzamer maken van de gebouwde omgeving.

Eén reactie op “Ferdinand Wieman sectormanager bij OnderhoudNL

  • Jannes

    Alweer een mannetje erbij op kantoor. Is 23 personeelsleden niet een beetje overdreven voor een vereniging met krap 2000 leden? De ANWB heeft per 1000 leden 1 fte in dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Webinar over duurzame inzetbaarheid personeel

Masters of Maintenance verhuist naar Houten

Open Monumentendag trekt recordaantal bezoekers


Naar archief >