Actueel

Evenementenhal Gorinchem ruimer behuisd

smacap_Bright

Bezoekers van de SGA Vakdagen in Gorinchem, treden dit jaar binnen in een grotere Evenementenhal.

Er verschijnt een tweede, volgens eigenaar Easyfairs ‘hypermoderne’ beurshal. Genaamd Next Level en gesitueerd bovenop de al bestaande grote beurshal op de begane grond. Met roltrappen en goederenliften voor materialen worden beide zalen met elkaar verbonden.

De bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem bestond voorheen uit een klein gedeelte aan beursvloer en tal van andere ruimten. In de afgelopen periode is de volledige bovenverdieping gedemonteerd. Er is nu één open ruimte ontstaan van 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte.

Ook beschikt Next Level over een nieuwe ontvangsthal en twee congreszalen, waarvan één met een beeldscherm van ruim twaalf meter breed. De ene congreszaal biedt plaats aan 350 personen (of twee keer 175 met geluidsdichte wand), de andere aan 100.

Of de vakdagen voor de schilders-, glas- en afbouwbranche – dit jaar op 5, 6 en 7 november – ook gebruikmaken van de nieuwe hal, is onbekend. De SGA Vakdagen telde vorig jaar 190 exposanten. Op deze vakbeurs, met innovatieplein, worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat de bezoeker zijn werk efficiënter kan uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.