Ga naar hoofdinhoud

Erfgoed & Ambacht Event in Utrecht


In de Utrechtse Janskerk vindt op vrijdag 20 maart de tweede jaargang van het Erfgoed & Ambacht Event plaats. Hier kunnen monumenteigenaren in contact komen met tientallen specialisten op het gebied van restauratie(schilderen), interieur en duurzaamheid.

Issabella van Baaren van Issabella Interiors nam vorig jaar het initiatief voor het erfgoedevent. Haar werk als interieurontwerper voert haar naar de meest bijzondere panden en plekken.

Toen ze merkte dat bij veel van haar klanten grote behoefte bestaat aan kennis over erfgoed en ambacht, besloot ze specialisten en monumenteigenaren samen te brengen.

De Jongh schildersbedrijf (Waardenburg), Art-Decor Randolph Algera (Heerenveen), Stolker Glas (Ede), Little Greene en Rigo Verffabriek e.a. geven acte de présence in de Janskerk.

Algera verzorgt ook een lezing over zijn schilderwerk. Daarnaast komen andere spercialisten aan het woord. Zo gaan bijvoorbeeld goudleerbehangspecialist Sebastiaan van Soest en initiator Issabella van Baaren beide in op wandafwerkingen door de eeuwen heen.

Het Erfgoed & Ambacht Event vindt plaats tussen 11.00 uur en 18.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


ERM: ‘Geef erfgoed aandacht in partijprogramma’s ’

Open Monumentendag trekt recordaantal bezoekers

Masterclasses Restauratieschilderen bij Cibap Next

SchildersVakprijs in de startblokken voor hybride event

Harings fabeldier in Amsterdam schittert weer


Naar archief >