Engels servicepunt van Onlineverf.nl • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Engels servicepunt van Onlineverf.nl


Sinds 1 oktober zijn de drie Amsterdamse verfspeciaalzaken van Engels servicepunt geworden van de online verfwinkel Onlineverf.nl.

Het bedrijf heeft winkels aan de Van Hallstraat in Amsterdam-West, de Elandsgracht in het centrum en de Slijperweg in Amsterdam-Noord. “Internet is niet meer weg te denken. Wij verwachten dat het aantal online aankopen nu flink zal toenemen”, zegt eigenaar Rolf Engels.

“Een combinatie van een winkel en een webwinkel is een logische stap.” De voordelen om zich als servicepunt te profileren zijn voor Engels helder; “Deze online formule zorgt voor een nog betere online vindbaarheid, juist ook van mijn winkels. Daarmee zal de traffic naar mijn winkels vergroten, zeker de consumenten uit groot Amsterdam komen dan sneller naar één van onze drie servicepunten.”

Bij Onlineverf.nl bestelt de klant via de webshop in een paar clicks alle soorten en merken verf en ook schilderbenodigdheden worden thuisbezorgd.


Wil een klant technisch of persoonlijk advies of direct aan de slag, dan kan hij/zij terecht in één van de servicepunten van de webshop, verspreidt door heel het land. Ook voor het afhalen van je webshop bestelling kan men naar deze servicepunten.Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Talen alweer ‘Beste werkgever’

Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit


Naar archief >