Ga naar hoofdinhoud

Elk groep neemt bouwbedrijf Renshof over


De elk groep, specialist in het onderhouden, renoveren en transformeren van vastgoed, heeft bouwbedrijf Renshof uit Enschede overgenomen.

Hiermee verstevigt het bedrijf – naar eigen zeggen – zijn positie in het oosten van Nederland en geeft het verder vorm aan de gewenste groei.

Renshof wordt onderdeel van de elk groep, maar blijft onder eigen vlag en identiteit haar werkzaamheden uitvoeren.

Bouwbedrijf Renshof werd in 2003 opgericht en telt zo’n dertig medewerkers. Het bedrijf concentreert zich op renovatie, verduurzaming en onderhoud voor professionele vastgoedeigenaren. Gecombineerd met de elk-vestiging in Enter vergroot elk zo zijn positie in deze regio.

Directeur Roel van Elk zegt over de overname: ”Renshof is een relatief jong bedrijf met ontzettend veel potentie, betrokken medewerkers en vakmanschap. We delen een gezamenlijke kijk op onderhoud en verduurzaming. Ik ben daarom erg blij met het feit dat deze degelijke en goede organisatieonderdeel van de elk groep wordt.”

elk groep

Elk is in 2000 opgericht in Nijmegen als onderhoudsbedrijf. In de afgelopen 23 jaar specialiseerde de organisatie zich op het gebied van renovatie, (groot) onderhoud en de transformatie van wijken, met name voor woningcorporaties en provinciale instellingen.

Met de overname van verschillende bedrijven, waaronder Pijl Vastgoedonderhoud, VIOS Bouw, De Goede Vastgoedonderhoud en recent de NVT Onderhoudsgroep (nu NVT Betonrenovatie) telt de groep inmiddels bijna achthonderd medewerkers en opereert het vanuit veertien vestigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Ter Hoeven Verfgroep neemt Bouwman Coatings over

Directiewissel bij De Variabele

Architecten: minder nieuwbouw, meer renovatie

Hagemans neemt Bouwgroep Kranen over

Investeringsmaatschappij lijft Mens-Zeist in


Naar archief >