Ga naar hoofdinhoud

Eendaagse training ‘Veilig werken met hoogwerker’


OnderhoudNL biedt haar leden in november en december de eendaagse training 'Veilig werken met de hoogwerker' aan. Deze training is tijdelijk te volgen met 100 procent subsidie vanuit Mijn Carrière.

Volgens OnderhoudNL neemt de inzet van hoogwerkers toe, net als het aantal verschillende soorten hoogwerkers. Om onveilige situaties, ongevallen en omgevingsrisico’s te voorkomen, is het belangrijk dat medewerkers van een schilders- of vastgoedonderhoudsbedrijf bewust handelen en over voldoende kennis beschikken.

Tijdens de training, die in november en december op meerdere data en op zes verschillende locaties verspreid in het land wordt georganiseerd, leren de deelnemers wat de risico’s zijn en hoe zijdie kunnen vermijden.

Daarnaast wordt uitgelegd welke type hoogwerker men op welk moment het beste kan gebruiken. De eerste training is op 24 november a.s.

De training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De geleerde theorie oefenen de deelnemers direct, waardoor de training een interactief karakter heeft. Na afloop van de trainingsdag leggen zijeen praktijktoets af op een parcours. Na het succesvol afronden ontvangt de deelnemer een certificaat en een bewijs van deelname op creditcardformaat voor op de werklocatie. Beide zijn 5 jaar geldig.

Alle kosten van trainingen die veiligheid op de werkvloer verbeteren, krijgt een werkgever tijdelijk (1 oktober-31 maart 2023) volledig vergoed via Stichting Mijn Carrière. Dus 100% van de scholingskosten én de verletkosten.

Medewerker Roland van Doorn in de hoogwerker. Bereikbaarheid is hier een punt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Predicaat Hofleverancier voor Van Es Glas en Verf

Nieuwe handleiding ‘Gevaarlijke stoffen in oude verflagen’

Effect van mbo-miljarden is onduidelijk

Met tool wagenpark scannen voor ZE-zone

Akzo-personeel krijgt er tien of negen procent loon bij


Naar archief >