Actueel

Edese overname: Achterberg neemt Jansen over

Per 1 januari 2019 heeft Achterberg Schilders uit Ede het Edese collega-bedrijf Johan Jansen Beglazing en Schilderwerk B.V. overgenomen. Het bedrijf van Johan Jansen bestaat sinds november 2012.

Johan Jansen (rechts op de foto) blijft aan het nieuwe bedrijf verbonden en zal zich als Technisch directeur bij Achterberg Schilders met name gaan richten op het professionaliseren van de beglazingstak waar technische onderhoudsdiensten zoals houtrotsanering en kozijnherstel een onderdeel van zijn.

Art Achterberg (links op de foto) wordt commercieel directeur, en zal zich met name gaan richten op het werven van schilders-opdrachten en meerjarenplannen voor vastgoedeigenaren en grotere particulieren.

Voor Achterberg Schilders is deze overname een uitgelezen kans om uit te breiden binnen de regio Ede. De laatste jaren groeide het aantal opdrachten in zowel schilder- als glaswerk in de regio al flink. Het schildersbedrijf wil deze groei doorzetten door uitbreiding en professionalisering van haar diensten.

Alle medewerkers en materieel van Jansen gaan mee naar Achterberg Schilders b.v. Het bedrijf gaat werken vanuit het gloednieuwe pand van Achterberg Schilders aan de Bonnetstraat 22A te Ede. Het is een bedrijfsruimte met een een glas- en schilderswinkel. Het is een van de eerste nul-op-de-meter panden op het Edese industrieterrein. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het pand zeer duurzaam gebouwd. Alle wanden zijn van cradle-to-cradle materialen gemaakt, al het houtwerk is van FSC gekeurd hout en alle verlichting is op basis van LED. Enkele honderden zonnepanelen en een warmtepomp-installatie zullen meer dan nodig is voorzien in de energiebehoefte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.