Actueel

Easyfairs neemt Building Holland over

Op de foto (v.l.n.r.): Pieter Simons (Easyfairs), Wietse Walinga (Duurzaam Gebouwd), Jeroen van Hooff (Easyfairs) en Richard Klein (Building Holland).

Easyfairs Nederland maakt bekend per direct de beurs Building Holland over te nemen van Duurzaam Gebouwd. De beurs begint morgen in RAI Amsterdam.

In de laatste jaren is Building Holland uitgegroeid tot hét innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector in Nederland. Dankzij deze overname versterkt Easyfairs haar Europese bouw-, installatie- en vastgoedportfolio.

Momenteel organiseert Easyfairs in Nederland meerdere events in deze sector via de merken Bouw Compleet, Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (SGA), Klimaatvak, Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs. Met de overname van Building Holland versterkt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland.

Strategisch fit

CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland is verheugd met de uitbreiding van het portfolio en benadrukt het strategische karakter van de deal. “De bouw-, installatie- en vastgoedsector is van strategisch belang voor Easyfairs. Een sector die weliswaar harde klappen heeft gekregen in de recessie, maar juist daardoor nu een enorme inhaalslag moet maken op het gebied van bouw en renovatie. Voeg daaraan toe het huidige overheidsbeleid waar stevig wordt ingezet op energietransitie en duurzaamheid en de toekomst ziet er zeer positief uit voor deze sector. Met Building Holland bedienen we de bouw en vastgoed community over de volle breedte”, aldus Van Hooff.

Community first

De grondleggers van Building Holland – Richard Klein en Wietse Walinga – blijven verbonden aan het event. Klein als Event Director en Walinga vanuit Duurzaam Gebouwd waarmee een meerjarige samenwerkingsovereenkomst is gesloten. Duurzaam Gebouwd blijft de komende jaren intensief betrokken bij het (content)programma van Building Holland.

Richard Klein licht toe: “Easyfairs en Building Holland streven er beiden naar de community centraal te stellen en daarmee maximaal in te spelen op behoeften van zowel exposanten als bezoekers. Easyfairs is één van de marktleiders in Nederland en heeft een uitstekende reputatie. We kijken er naar uit om de krachten van beide organisaties te bundelen.”

Europese hotspot

Building Holland is het 3-daagse innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaarlijkse event vindt plaats in RAI Amsterdam, met gemiddeld 15.000 bezoekers en 230 exposanten verdeeld over 15.000 vierkante meter beursvloer. Building Holland begint uit te groeien tot Europese hotspot voor de bouw- en vastgoedsector.

In 2018 bouwt Building Holland het internationale karakter verder uit zodat alle partijen met internationale ambities hun toekomstige businesspartners kunnen ontmoeten. De 2018-editie vindt plaats van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam. Meer informatie en gratis toegang is te verkrijgen via www.buildingholland.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.