Directiewisseling bij Altrex • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling bij Altrex


Per 1 augustus draagt Eugène Derksen de functie van algemeen directeur bij klimmaterieelproducent en -distributeur Altrex in Zwolle over aan Barry de Haas.

Derksen blijft nauw betrokken bij de Altrex-organisatie. Op holding-niveau is hij verantwoordelijk voor het directeurschap van de totale Altrex-groep. Deze bestaat naast Altrex onder andere uit Altrex België en Altrex Spanje.

De Haas (zie foto) werkt inmiddels ruim dertien jaar bij Altrex. In die periode heeft hij verschillende functies binnen het bedrijf vervuld. De laatste jaren stuurt hij als commercieel manager meerdere afdelingen aan.

“Ik ben bijzonder verheugd met een nieuwe algemeen directeur uit eigen geledingen en ben ervan overtuigd dat deze benoeming een positieve stimulans is voor de verdere ontwikkeling van de Altrex-organisatie”, aldus Derksen.

Al meer dan 70 jaar opereert Altrex wereldwijd als toonaangevende A-merk fabrikant en distributeur van klimmaterieel. Het brede assortiment varieert van ladders, trappen en steigers tot complete hangbruginstallaties, voor zowel de echte professional als voor de doe-het-zelver.


Nationale Schildersvakprijs 2020

Altrex verzorgt naast het standaard leveringsprogramma ook maatwerkoplossingen, keuringen, certificeringen en opleidingen. Naast de vestiging van hoofdkantoor, fabriek en logistiek centrum in Zwolle heeft Altrex dochterondernemingen in België en Spanje.

Het Altrex-bedrijfspand in ZwolleDeel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Coating om nachtkijkers te bedriegen

Olie- en verfmaker met pensioen

Samenwerking Infinity Repair en Repair Care

Ondernemer centraal in Week van de RI&E


Naar archief >
.