Ga naar hoofdinhoud

Dennes van der Vlist CEO DIT Holding


Uitzendorganisatie DIT versterkt haar managementteam. Chris Dijkstra is aangesteld als Regiodirecteur Noordoost en Dennes van der Vlist als CEO van de holding, waaronder onder andere het label Larex voor uitzendschilders valt.

DIT is samen met haar zusteronderneming Larex marktleider op gebied van uitzenden en detacheren in de bouw en techniek. Twee MT-benoemingen begin september laten zien dat het vizier bij DIT op de toekomst gericht is: Chris Dijkstra is aangesteld als Regiodirecteur Noordoost en Dennes van der Vlist (foto) is benoemd als CEO. Laatstgenoemde was al CFO en CEO ad interim sinds begin van dit jaar; hij vervult de rol van CEO vanaf september dus permanent en blijft daarbij ook financieel eindverantwoordelijk. Begin van dit jaar was het MT al versterkt met de aanstelling van Hans Tönjann als Directeur Larex.

Vertrouwen

Chris Dijkstra, regiodirecteur Noordoost

Volgens Dennes heeft DIT veel vertrouwen in de toekomst: “We voorzien dat er de komende jaren enorm veel moet worden gebouwd in Nederland. De huidige coronacrisis zorgt alleen maar voor een verdere bouwachterstand. Die achterstand móét een keer worden ingehaald. En daar is goed en betrouwbaar technisch vakpersoneel voor nodig, iets waar wij al bijna 30 jaar in gespecialiseerd zijn. De uitdaging van de toenemende schaarste aan vakmannen bieden wij het hoofd door onder andere zelf vakmannen op te leiden én met Larex (onderdeel van de DIT-groep) dat gespecialiseerd is in hoogwaardig vakpersoneel uit EU landen waaronder Polen en Roemenië. We zullen met de hele bouwsector samen door de corona-dip moeten, maar we hebben alle vertrouwen dat de toekomst voor bouwend Nederland er op de middellange termijn rooskleurig uitziet. Wij willen daar met DIT een grote rol in gaan spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Uitzendbureaus op de stoel van opleider

Stichting Schildersvakopleiding en Faber bundelen krachten

‘Zzp’er aantrekkelijker dan uitzendkracht’

Uitzendbureau start aanmeld- en aanbrengbonussen

Vakbonden en grote uitzendkoepels vinden elkaar


Naar archief >