Actueel

Henk den Boer beoogd opvolger Ruud Maas

Henk den Boer (55) wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van OnderhoudNL. Den Boer, eigenaar van het Dordtse bedrijf VLD Vastgoedonderhoud, volgt hiermee Ruud Maas op die in het najaar statutair aftreedt.

Henk den Boer wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van OnderhoudNL. Den Boer is eigenaar van het Dordtse bedrijf VLD Vastgoedonderhoud. Als de leden akkoord gaan, volgt hij Ruud Maas op die in het najaar aftreedt.

Henk den Boer is lid van het bestuur OnderhoudNL sinds najaar 2015 en heeft de portefeuilles Arbo & Milieu en Digitalisering & Informatisering. Ruud Maas heeft twee termijnen als voorzitter volgemaakt en moet om die reden volgens de statuten aftreden.

Er is een sollicitatieprocedure geweest waarna de ‘Wervingscommissie Nieuwe Voorzitter’ besloot Den Boer als kandidaat voor het voorzitterschap te presenteren. Bestuur en Raad van Toezicht scharen zich achter de voordracht. Over de benoeming besluiten de leden van OnderhoudNL tijdens hun Algemene Ledenvergadering op 20 november. Tot die tijd zal Den Boer zich al gaan voorbereiden op zijn nieuwe rol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.