Ga naar hoofdinhoud

De Kluijver treedt toe tot IPAF-bestuur


Jacco de Kluijver, vice-president van de sectie Verkoop & Marketing van hoogwerkerleverancier Terex Aerial Work Platforms, is toegevoegd aan het bestuur van de International Powered Access Federation (IPAF).

De IPAF promoot het veilige en effectieve gebruik van hoogwerkers wereldwijd in de breedste zin van het woord – door het verstrekken van technisch advies en informatie; door het beïnvloeden en interpreteren van wetgeving en normen; en door veiligheidsinitiatieven en trainingsprogramma’s.

De Kluijver heeft een schat aan ervaring op het gebied van hoogwerk toegangstechniek en maakte zijn intrede in de industrie bij HDW Nederland (Heinenoord) in 2000. Dit bedrijf is importeur in Nederland van de Amerikaanse Genie-hoogwerkers.

Na een korte periode buiten de branche, keerde De Kluijver in 2007 terug in de sector bij Terex Aerial Work Platforms als Territory Sales Manager van het hoogwerkermerk Genie voor de Benelux. Kort daarna combineerde hij dit met de rol van Sales Director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Hij kreeg in 2008 de algehele verantwoordelijkheid voor de Benelux.

In december 2015 werd zijn taak bij Genie opnieuw uitgebreid en nam hij de rol op zich van Vice President Sales & Marketing, gevestigd op het Terex-hoofdkantoor in Schaffhausen (Zwitserland). In 2020 werd de verantwoordelijkheid voor India toegevoegd aan zijn regio, waardoor het het grootste verkoopgebied is binnen de hele Genie-organisatie.

IPAF is een uit leden bestaande non-profitorganisatie. Leden zijn onder andere fabrikanten, verhuurbedrijven, dealers, aannemers en gebruikers. IPAF-leden beheren wereldwijd een meerderheid van de hoogwerker-verhuurvloot en produceren gezamenlijk ongeveer 85% van alle hoogwerkers op de markt.

Een Genie-hoogwerker

Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVakkrant verwelkomt nieuwe columnist

Habeco en Ter Hoeven Deventer samen naar nieuw pand

BASF stelt Holzenkamp aan als topvrouw

UBO-register verplicht voor zzp’er in bv of vof

Opnieuw winst voor ACG-tjes in zinderende finale


Naar archief >