Actueel

DAW (Caparol) wint innovatieprijs

DAW heeft in Duitsland de Innovatieprijs voor duurzame prestaties gewonnen, de zogeheten Diesel Medaille 2018.

 

De jury roemde DAW en merkte op dat DAW als bedrijf bekend staat om haar ondernemersgeest en het hoogste niveau van wetenschappelijke expertise. Met name in de chemie en technologie, maar ook als het gaat om talent voor marketing, branding en vooral innovaties en duurzaamheid.

 

Ceo dr. Ralf Murjahn van DAW heeft zojuist de medaille in ontvangst genomen

Ceo dr. Ralf Murjahn van DAW nam de prijs in ontvangst: ‘Sinds de oprichting van het bedrijf in 1895, staat DAW bekend als een innovatieve leverancier van milieuvriendelijke en gezondheidsbewuste producten en diensten. Het maakt deel uit van het dna van ons bedrijf. De laatste drie generaties, waaronder ikzelf, zijn allemaal scheikundigen geweest met een grote betrokkenheid bij innovatie.’

 

 

De Diesel Medaille is Duitslands oudste innovatieprijs en is gebaseerd op de innovaties van Rudolf Diesel. De award is in 1953 in het leven geroepen door Eugen Diesel, zoon van Rudolf Diesel en heeft als belangrijkste doel om publieke erkenning te geven aan de prestaties van uitvinders en ondernemers en hun werk op die manier te ondersteunen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.