Actueel

Copperant wint Participation Award SGA

Het verfmerk Copperant heeft tijdens de SGA Vakdagen in Gorinchem met haar stand en beursdeelname de Participation Award gewonnen. Clayton LPS van SternTec won de Innovation Award.

De Participation Award is voor de exposant die het meest uit zijn beursdeelname probeert te halen. Door goed voorbereid naar de beurs te komen, deel te nemen aan de uitnodigingsservice, een mooie stand te presenteren en pro actief standpersoneel in te zetten, maakte een exposant kans op deze award.

Volgens de vakjury slaagde Copperant, het verfmerk voor de professionele schilder van Baril Coatings, hierin het beste. De stand sloot ook helemaal aan bij de boodschap die men wilde uitdragen, aldus Miranda Vrieling, marketeer bij Evenementenhal Gorinchem, die de awards uitreikte.

Groenste verf

Copperant presenteert zich als ‘de groenste verf van Nederland’. De vier pijlers waarop het merk  Copperant is gebouwd – milieu, kwaliteit, arbo en gebruik – kwamen allen goed tot uiting op de stand. “Rond deze vier pijlers communiceren we onze boodschap, maar het zijn ook de pijlers waarop we onze verven formuleren”, aldus directeur Geert Duijghuisen.

Zowel Copperant Pura (watergedragen voor binnen en buiten), Quattro (4-seizoenen pakket voor buiten), als Ycoleum (lijnolie verfbeits voor buiten) zijn biobased. Copperant Minérale is een watergedragen silicaat muurverf op natuurlijke basis voor binnen en buiten.

Innovation Award

De Innovation Award voor het meest innovatie product is een publieksprijs. Beursbezoekers konden via de ‘must-see’ route alle tien deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. De award ging naar SternTec, bekend van de Flexmo bedrijfswageninrichtingen, op de stand van Ford Ardea. Met hun Clayton LPS (Lithium Power Supply) heeft de vakman altijd de beschikking over 230V en 12V stroom om elektrisch gereedschap te laten functioneren of op te laden.

Deze compacte, oplaadbare groene ‘generator’ kan als spanningsbron worden meegenomen in de bestelbus. Om de mogelijkheden duidelijk te maken, was speciaal voor de beurs, een koffie trolley – gebouwd van Flexmo elementen – voorzien van een LPS met het daarop aangesloten een koffiezetapparaat. Hiermee werden bezoekers in de gangpaden van koffie voorzien.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.