Actueel

Copperant bij Delta Paints Goes

Verfgroothandel Delta Paints Goes en Baril Coatings intensiveren de samenwerking met het verfmerk Copperant door de aankoop van een Copperant-kleurenmengsysteem.

 

Door de hoge kleurkracht en nauwkeurige afstemming van de kleurpasta is Copperant, naar eigen zeggen, in staat om met minder kleurpasta een hogere algemene prestatie te bewerkstelligen.

 

Groene Schilder Week

Op donderdag 21 juni bestaat Delta Paints 5 jaar. Dit en de intensivering van de samenwerking met Copperant wordt gevierd met een Groene Schilder Week. De week start op maandagochtend 18 juni met een gezond ontbijt. Tijdens het ontbijt kunnen de schilders kennismaken met het salesteam van Copperant, zelf de verf testen en krijgen ze een introductie van het Copperant-assortiment en kunnen ze zelf ervaren hoe het is om met Copperant te schilderen. In de groothandel staat een proefopstelling klaar.

De week wordt op donderdagmiddag afgesloten met bier, burgers en een knip en/of scheerbeurt van een meesterbarbier. De Copperant-foodtruck serveert ambachtelijke burgers die prachtig combineren met de Copperant Wilskracht speciaalbieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.