Ga naar hoofdinhoud

CoolSafety.nl en ehbo-koffer.nl slaan handen ineen


CoolSafety uit Leusden, online specialist op het gebied van veilig werken en PBM voor onder andere schilders, heeft alle aandelen van Safety Webshops Europe, vooral bekend van de website www.ehbo-koffer.nl, overgenomen.

Het Amsterdamse Safety Webshops Europe levert complete EHBO-koffers en verbandmiddelen van de hoogste kwaliteit aan bedrijven, scholen en particulieren in Nederland, België en Duitsland.

Door deze overname breidt CoolSafety haar assortiment veiligheidsproducten en PBM uit met een compleet pakket EHBO-artikelen. Zo ontstaat een volledig productprogramma, waarmee nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van klanten, aldus het bedrijf.

CoolSafety is onderdeel van de Wiltec Groep. Wiltec is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding, spuiterij & oppervlaktetechniek, transportpompen, filtratie, tape & lijm en facilitaire producten.

De kennis en expertise van CoolSafety is gericht op bedrijven en overige professionals die veilig willen werken, én online op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige PBM.

De uitbreiding met het assortiment en de diensten van ehbo-koffer.nl, zorgt voor een krachtige combinatie, denkt de directie. De platforms van beide bedrijven blijven naast elkaar bestaan en voor klanten zal er, behalve de uitbreiding van het assortiment, weinig veranderen.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Heimtextil gaat niet door in januari

Update van factsheet Lichamelijke Overbelasting

Webinar over ‘Vervroegd Uittreden’ en ‘Generatiepact’

Vliegtuigen kampen met afbrokkelende verf

Uitreiking Nationale SchildersVakprijs 2021 terugkijken


Naar archief >