Ga naar hoofdinhoud

Challenge: Saris completeert jury, Rembrandts kat moet tussen de lijntjes (video)


De Spray Paint and Maskingchallenge, waarvan de voorrondes op 6 oktober in Hardenberg plaatsvinden en de finale op 5 november in Gorinchem, neemt steeds concretere vormen aan. De jury is nu compleet. En de regels voor de wedstrijden worden aangescherpt.

Inschrijven met je tweemansteam voor de Spray Paint and Maskingchallenge kan nog altijd. Er kunnen maximaal acht teams meedoen, de organisatie maakt een keuze uit de aanmeldingen. Inschrijven kan via deze link.

Met de komst van Jeannine Saris is de jury voor deze compleet nieuwe schilderswedstrijd compleet. Die bestaat naast haar uit Ruben van der Kruis en John Edens. Saris is opgeleid aan het Nimeto en aan de PTH Windesheim en heeft jaren een eigen schildersbedrijf gehad.

Na verschillende omzwervingen in het schilderonderwijs is ze momenteel coördinator en instructeur bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding Tilburg/Breda. Ze zal dus zowel schilderskennis meebrengen als de vaardigheid om snel en streng te oordelen.

Dat er streng zal moeten worden opgelet merkten we wel bij het uitproberen van verschillende spellen. Zo hadden we de eerstejaars studenten van de Schildersvakopleiding Hengelo niet verteld dat ze niet buiten de lijntjes moesten spuiten bij het spel Rembrandts Kat. Het leverde wel een leuke video op:

Meer informatie en inschrijven via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | NSVP 2023, de aftermovie

Kilometers vreten voor topschilderwerk

Video | Kerk vol oude schildersverhalen

SchildersVAK Challenge: HoHo heer en meester

SchildersVAK Challenge 3 – uitzending 4


Naar archief >