CBBS zet NOW-regeling op een rijtje • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

CBBS zet NOW-regeling op een rijtje


Het salarisverwerkingskantoor CBBS, dat een groot deel van de schilderssalarissen in Nederland verloont, heeft een informatiepagina over de regeling Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) ingericht. Compleet met rekentool.

De pagina bevat een opsomming van de belangrijkste regels voor het verkrijgen van een NOW-subsidie: een tegemoetkoming in de loonkosten tot 90 procent in het geval een bedrijf tenminste 20 procent omzetverlies heeft vanwege de coronacrisis.
Ook heeft de pagina een digitale tool waarin de te verwachten compensatie kan worden uitgerekend. Deze is vooral handig om een globale indruk te krijgen van de compensatie bij het ingeven van bepaalde periodes. Een onderneming mag namelijk uit verschillende periodes van drie maanden kiezen om het omzetverlies over te berekenen. Dat kan zeker bij seizoensgebonden branches als de schildersbranche, belangrijke verschillen opleveren.
Verder laat het CBBS weten graag te willen weten hoeveel ondernemers van plan zijn om van de NOW-regeling gebruik te maken en roept ondernemers op om dat te laten weten.

Klik hier voor de pagina van het CBBS met informatie over de NOW-regeling.

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Protocol waakt voor veiligheid flexwerk

FNV: ‘Protocol bouw wordt onvoldoende nageleefd’

Schilders van Kranendonk werken met preventie-emmer

Schilder initieert hoogtebezoeken bij verpleeghuis

Flinke omzet verfwinkels in coronacrisis


Naar archief >