Ga naar hoofdinhoud

Caspar de Haan neemt Rendon Onderhoudsgroep over


Caspar de Haan uit Eindhoven, specialist in onderhoud en verduurzamen van vastgoed, heeft branchegenoot Rendon Onderhoudsgroep (Arkel) overgenomen.

Beide regionaal sterk verankerde familiebedrijven kunnen – naar eigen zeggen – op deze manier nog beter inspelen op de steeds complexere en grotere marktvraag van relaties in het verder verduurzamen en onderhouden van hun vastgoed.

Door de verschillende specialismen van beide bedrijven te bundelen, kan aan opdrachtgevers een breder dienstenpakket worden aangeboden. Met de overname wordt ingespeeld op de groeiende behoefte aan goed opgeleide vakmensen in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. De twee organisaties blijven onder hun eigen management en naam opereren.

Volgens beide partijen ontstaat door de samenwerking meer slagkracht op het gebied van innovatie, automatisering, werving van toptalenten en risicobeheersing. Beide organisaties brengen daarbij hun eigen specialismes in, een voorbeeld hiervan is de expertise op het gebied van betonherstel en van vloercoatings die door Rendon worden ingebracht.

Regionaal vullen de bedrijven elkaar uitstekend aan, stellen beide partijen. Caspar de Haan is vooral actief in Noord-Brabant en Limburg en Rendon in Noord-Brabant (met vestigingen in Arkel en Eindhoven) en de Randstad (vestiging in Voorburg en dependance in Haarlem).

Caspar de Haan en Rendon blijven onder hun eigen naam opereren. Relaties blijven contact houden met dezelfde medewerkers.

Landelijke partner
Caspar de Haan ging in mei van dit jaar samen met De Variabele. Ook een familiebedrijf en ook specialist in de onderhouds- en renovatiemarkt. De Variabele is met name actief in het midden en oosten van Nederland. Caspar de Haan en De Variabele zijn ook na het samengaan onder de eigen naam in de eigen regio’s blijven werken.

Met het samengaan van Caspar de Haan en De Variabele en de overname van Rendon is, volgens de betrokkenen, een leidende partij ontstaan in de Nederlandse vastgoed onderhoudsmarkt met ruim 800 medewerkers en een omzet van ruim € 180 miljoen. De combinatie heeft de ambitie om uit te groeien tot een landelijke speler in vastgoedverduurzaming. Met de komst van Rendon wordt haar geografische positie nu verder versterkt.

Met het aansluiten bij Caspar de Haan neemt Rendon na 26 jaar samenwerking afscheid van de VADO-familie. De investeringsmaatschappij VADO heeft zorgvuldig nagedacht over de verkoop van Rendon.

VADO heeft de afgelopen jaren haar focus in haar investeringen meer gericht op bedrijven in de Metaal & Kunststof en Machine- & Apparatenbouw. Deze passen beter in haar investeringsstrategie.

Op de foto van links naar rechts: Cas de Haan (Caspar de Haan onderhoud & renovatie) – Aart Fortanier (VADO Beheer) – Tom Heintjes (Rendon Onderhoudsgroep)


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Nieuwe film VVVF: ‘verf biedt bescherming’

Sijbers nieuwe directeur C3

OnderhoudNL lanceert volgend jaar imagocampagne

OCW meldt ‘zorgelijke’ afname aantal mbo-studenten

Aanbesteding vlakglasrecycling: meer scherven naar industrie


Naar archief >