Actueel

Cao-app voor uitzendkrachten

De NBBU-cao is voortaan als app beschikbaar. Hiermee hebben uitzendkrachten altijd hun actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand en kunnen ze online en offline zien welke wijzigingen er zijn.

De app van NBBU, een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt, is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Handige tool

De app is speciaal ontwikkeld voor uitzendkrachten. Hij bevat de hele NBBU-cao, inclusief alle artikelen en bijlagen en veelgestelde vragen. Dankzij een handige tool kunnen ze bovendien zien welke wijzigingen er zijn en krijgen ze een toelichting op de wijzigingen.

Met de app wil de NBBU bijdragen aan de dienstverlening van haar leden naar hun uitzendkrachten. Zij vergemakkelijken hiermee de toegang van uitzendkrachten tot de cao. Bovendien draagt de app in enige mate bij aan verduurzaming, omdat het afdrukken van papieren cao’s in principe niet langer nodig is.

Cao-boekjes

NBBU-leden zijn gewend de NBBU-cao voor Uitzendkrachten voor een bedrag van €2.50 per stuk te kunnen bestellen. Dit blijft tot medio 2018 mogelijk. Hierna stopt de NBBU met het subsidiëren van het drukwerk. Het bestellen van de papieren NBBU-cao voor Uitzendkrachten blijft uiteraard mogelijk, maar zal direct bij de drukker gebeuren en tegen de werkelijke drukkosten. Daarnaast kunt u de cao altijd als pdf-bestand downloaden van onze website.

De NBBU-cao voor Vaste Medewerkers is niet opgenomen in de app. Deze blijft voorlopig nog wel beschikbaar om tegen een gereduceerd tarief bij de drukker te bestellen. Daarnaast is ook deze cao altijd als pdf-bestand beschikbaar op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.