Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy


De vakbeurs Safety&Health@Work, waar bedrijven de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken kunnen aanschouwen, vindt plaats op 30 september en 1 oktober in Rotterdam Ahoy.

Volgens de organisatie is het tweedaagse event een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag. Processen, technieken en procedures rond veiligheid mogen vaak op orde zijn, maar routinematig werken blijkt de belangrijkste oorzaak in geval het misgaat.

Hoe krijg je werknemers zo ver dat ze hun gedrag willen veranderen? Hoe kun je een bedrijfscultuur creëren waarin veiligheid en gezondheid belangrijke gedragswaarden zijn? De vakbeurs wil daar oplossingen voor aandragen.

Safety&Health@Work 2020 biedt ruim 80 exposanten. Thema’s die op de beursvloer aan de orde komen zijn onder andere: werken met (gevaarlijke) stoffen, preventie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en gedrag en bewustwording rondom veilig werken.


Daarnaast is er veel aandacht voor innovaties, nieuwe technologie en robotisering en wordt er uitgebreid stilgestaan bij wet- en regelgeving. Diverse schildergerelateerde exposanten geven acte de présence, zoals Mascot Workwear, Rehamij, 3M en Blaklader.

De vakbeurs wordt coronaproof ingericht. Zo is het alleen mogelijk om Safety&Health@Work te bezoeken met een online registratie.


Coronaproof

Om de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen en iedereen de kans te kunnen geven de beurs te bezoeken, wordt gewerkt met twee aanvangstijden:

  • Ochtend: vanaf 9.30 uur
  • Middag: vanaf 12.00 uur

Later inchecken dan de aanvangstijd is mogelijk, eerder niet. Bijvoorbeeld: indien een bezoeker kiest voor aanvangstijd 9.30 uur, dan kan hij/zij ook om 11.00 uur inchecken.

De organisatie zal het aantal aanwezigen monitoren, om de 1.5 meter afstand kunnen waarborgen.Via de online matchmaking tool, kunnen desgewenst afspraken met exposanten worden ingepland.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit

Trump: grensmuur moet zwart

OnderhoudNL biedt ‘Wij werken coronaproof!’-pakket

Engels servicepunt van Onlineverf.nl


Naar archief >