Ga naar hoofdinhoud

Beurs Renovatie biedt inhoudelijk interessant programma


Tijdens de beurs Renovatie (17 t/m 19 mei, Brabanthallen Den Bosch) wordt een stevig zijprogramma georganiseerd. Dat bestaat naast workshops over producten en diensten ook uit kennissessies over veel belangrijke aspecten van renoveren.

De beurs in Den Bosch vindt tegelijk plaats met de beurs Monument, waar veel bedrijven en fabrikanten te vinden zijn met producten en diensten die speciaal voor het onderhoud aan monumenten bedoeld zijn. Een derde beurs die tegelijk zou plaatsvinden, Houtbouw, werd ongeveer een maand geleden afgeblazen.

De beide andere beurzen gaan wel door. De deelnemerslijst van beurs Renovatie vermeldt al zo’n 120 exposanten en deelnemende partijen. De organisatie, 54 Events, is er in geslaagd om elke dag een interessant inhoudelijk programma te organiseren. De lezingen en fora worden op twee verschillende plaatsen op de beursvloer gehouden en zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van de beurs. De sessies zijn zó ingedeeld dat ze elkaar niet overlappen, niemand hoeft FOMO te hebben (Fear Of Missing Out).

Wel wordt het lastig te kiezen op wélke dag je de beurs zou willen bezoeken. Op 17 mei is er bijvoorbeeld een bijeenkomst over renoveren bij VvE’s en een forum over de vraag ‘slopen of renoveren?’. Terwijl er 18 mei een bijeenkomst met veel deskundige sprekers is over Renoveren en Circulariteit, en later een lezing over duurzaamheid binnen de BOEI-systematiek. Op donderdag 19 mei is er een bijeenkomst over de rol van prefab bouwelementen bij renovaties, en een bijeenkomst vol met voorbeelden van succesvolle flatrenovaties. Zie hier het hele programma.

Tot 16 mei kun je je gratis aanmelden voor de beurs Renovatie (geeft meteen ook toegang tot de beurs Monument).

Dat kan door deze link te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | Wouter als razende reporter op de beurs

Bossche beurzen van start, Broer bezoekt ze (video)

Gecombineerde beurzen Monument en Renovatie, Den Bosch, lokken met video’s

Spooldersluiscomplex wacht grondige renovatie

Bouw Relatiedagen in Beierse stijl ook voor schilders


Naar archief >