Actueel

Leverancier van professionele kunststoffen interieurprofielen Orac Decor wil een landelijk netwerk van ‘master installers’ opzetten. Om te beginnen exclusief toegankelijk voor leden van de Betere Schilder.

 

Het installeren van de kunststof lambriseringen, plafondornamenten en wanddecoraties is relatief eenvoudig, zeker vergeleken met het aanbrengen van vergelijkbare elementen in hout of in gips. Toch ontvangt Orac Decor naar eigen zeggen steeds vaker de vraag vanuit projecten naar gekwalificeerde installateurs.

Om die reden start het bedrijf met de opleiding ‘Master Installer’. Dat moet leiden tot een landelijk netwerk van geselecteerde en gediplomeerde vakmensen dat ingezet kan worden voor toekomstige projecten.

Dit Master Installer-programma wordt gelanceerd via schildersorganisatie De Betere Schilder. Nick Polm van De Betere Schilder: ‘Het is een mooie aanvulling op het schilderwerk. Het kan  bijdragen aan een breder dienstenpakket en bijbehorende omzet en winst voor onze leden.’

De leden van De Betere Schilder krijgen als eerste de gelegenheid om zich voor deze opleiding in te schrijven en zij ontvangen een speciaal starterspakket. De opleiding Master Installer omvat twee cursusdagen die gegeven worden bij Orac, in Oostende. Een hotelovernachting is inbegrepen. Na afloop van de cursus wordt een beoordeling ingepland op de werklocatie van de schilder als hij met de Orac-producten aan de slag is. Leden van het nieuwe netwerk worden ingeschakeld bij projecten-aanvragen via Orac Decor. Aanmelden kan via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.