Betere schilder: cursussen voor thuiszitters, posters en buttons voor de doorwerkers • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Betere schilder: cursussen voor thuiszitters, posters en buttons voor de doorwerkers


De buttons zijn een initiatief van Evert Wobben van Wobben Schilderwerken in Staphorst, al heel lang lid van de Betere Schilder. Die organisatie helpt zijn leden ook op andere manieren in deze coronatijd.

Wobben heeft een schildersbedrijf van vijf man plus flexwerkers. Om de medewerkers te beschermen tegen mensen die even vergeten zijn om 1,5 meter afstand te houden liet de ondernemer buttons maken, meldt De Betere Schilder in zijn nieuwsbrief. Wobben in die brief: ‘Bij binnenkomst zie ik dat een ieder er vaak gelijk naar kijkt / knikt of soms gaat de duim zelfs omhoog. Ideaal dus!’ Wie het vrolijke model is die de button toont meldt de brief niet.

De organisatie van schildersbedrijven heeft ook een aantal eigen initiatieven. Zo is er een kaart beschikbaar waarin de rivm-maatregelen eenvoudig met plaatjes worden uitgelegd. En voor schilders die zonder werk thuiszetten heeft de Betere Schilder samen met online trainingaanbieder hopb een aantal online cursussen toegankelijk gemaakt om, zoals ‘fotomarketing’, ‘netwerken’, ‘omgaan met klachten en lastige klanten’ en ‘social media’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Betere Schilder: laat een ander de zonnepanelen weghalen

Inspectie: we handhaven op coronaregels

Werkgever mag medewerkers niet temperaturen

Mondkapjes en quarantaine toegevoegd aan coronaprotocol

Fabrikant ANZA en organisatie Betere Schilder gaan samenwerken


Naar archief >