Actueel
Op de foto van links naar rechts: Robbert Boset, CEO Mampaey installatiebedrijven, Harold Koers, DGA Koers Groep, Pieter Roterman, directeur Cazdak dakbedekkingen en Richard van Mierlo, DGA Hartman totaalonderhoud.

De bedrijven Koers Groep, Hartman Totaalonderhoud, Mampaey Installatietechniek en Cazdak Dakbedekkingen zijn een samenwerking aangegaan onder de naam ‘KetenKracht’.

Harold Koers, algemeen directeur van bouw- en onderhoudsbedrijf Koers Groep in Barendrecht, stelt in een persbericht: ‘Door de formele onderstreping van ons samenwerkingsverband willen we ons als KetenKracht zichtbaarder manifesteren richting opdrachtgevers. En ook duidelijker laten zien dat ketensamenwerking op gebied van vastgoedonderhoud wat ons betreft de toekomst heeft. Want nauwere samenwerking biedt meerwaarde voor alle betrokken partijen. Wij worden als ketenpartners continu gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen voor processen en producten. Terwijl de opdrachtgever meer dan bij traditioneel aanbesteden profiteert van betere kwaliteit en lagere kosten. De opdrachtgever heeft te maken met één aanspreekpunt en één verantwoordelijke contractpartij, waardoor hij niet alleen minder indirecte kosten heeft, maar ook niet te maken heeft met onderaannemingsopslagen.’

Integraal vastgoedmanagement

KetenKracht richt zich op integraal vastgoedmanagement voor opdrachtgevers zoals woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, projectontwikkelaars en overheden. Daarbij kan ze het hele traject verzorgen. Van beheer en onderhoud, tot verbetering en herontwikkeling van vastgoed. Van vloer tot dak, van gevel tot installaties. KetenKracht staat voor de krachtenbundeling van vier gerenommeerde partijen met elk hun eigen specialisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.