Actueel

Bauhaus-vestiging in Hengelo

Bauhaus opende net voor het Paasweekeinde de tweede vestiging in Nederland: Bauhaus Twente in Hengelo. Professionele bouwers uit de regio kregen  donderdagavond al de kans om kennis te maken met het grote assortiment op de 15.000 m2 die de vestiging beslaat.

Ruim 800 bedrijven en zzp’ers gaven gehoor aan de uitnodiging van het bouwcentrum. Bauahaus opende eerder een vestiging in de stad Groningen.

Wethouder Mariska ten Heuw, vestigingsmanager Tom Veldkamp, interim directeur Bauhaus Nederland Herwin Oost en Johannes Harter – directeur Bauhaus AG, proostten samen op de tweede vestiging van Bauhaus Nederland. In haar speech benadrukte de wethouder de uitstekende samenwerking met Bauhaus. Bijna de helft van het personeel is aangetrokken via Werkplein Twente, onder wie een 63-jarige vakman die voor de bouw werd afgekeurd maar nu een tweede carrière kan beginnen.

Een omvangrijke mediacampagne kleurde de dagen voor de opening de regionale bladen rood. Ook de promotietour van Bauhaus zorgde de afgelopen weken al voor heel wat actie op pleinen en winkelcentra in de regio. Dit alles leidde op de vroege ochtend van Goede Vrijdag tot een toeloop van bijna 1500 enthousiaste inwoners die met hun kruiwagen kans maakten op mooie waardecheques.

Bauhaus Nederland is een 100% dochter van Iinterbauhaus AG, Zwitserland.  Met de opmars in Nederland is het bedrijf inmiddels actief in 19 landen in Europa. Bauhaus Nederland heeft de ambitie om zo snel mogelijk landelijke dekking te hebben, met circa vijftien vestigingen.

Bauhaus Twente is gelegen aan het Plein (Westermaat) in Hengelo en biedt werkgelegenheid aan ca. 140 werknemers. De vestiging heeft 15 speciaalzaken onder 1 dak, waaronder de Stadstuin, Badkamerland en een bouwmaterialen drive-in. Bauhaus Twente is doordeweeks al om 7 uur open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.