Actueel

Bas Jessurun directeur Norway Coatings

1

Norway Coatings heeft niet alleen een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam, maar ook een nieuwe directeur. Anja Jessurun wordt opgevolgd door de neef van haar man, Bas Jessurun.

Het nieuwe hoofdkantoor van Norway Coatings in Amsterdam opende al eind 2017 de deuren, maar op donderdag 12 april vond de officiële, feestelijke opening plaats. Dit gebeurde in het bijzijn van veel relaties. De openingshandeling werd verricht met hulp van Martin Sørby, Ambassadeur van Noorwegen in Nederland, Stein Petter Lunde, Vice President van Jotun Decorative en Jaitske Feenstra de directeur van de Vereniging van Verf- en Drukinktfabrikanten (VVVF).

De openingshandeling wordt verricht door (van links naar rechts): Jaitske Feenstra (VVVF-directeur), Anja Jessurun (directeur Norway Coatings), Stein Petter Lunde (vice president Jotun Decorative), Bas Jessurun (directeur Norway Coatings) en Martin Sørby (Ambasadeur Noorwegen).

Management buy-out

Norway Coatings is in 2002 door Anja Jessurun middels een management buy-out opgericht. Sindsdien opereert het bedrijf als zelfstandige distributeur voor de decoratieve producten van het Noorse verfmerk Jotun in de Benelux en Noord-Frankrijk. In deze landen worden de Jotun producten via dealers op de markt gebracht.

Noorse sferen

Veel van deze dealers waren afgelopen donderdag aanwezig bij de officiële opening van het nieuwe pand aan de Vaalmuiden 9 te Amsterdam. Anja en Bas Jessurun ontvingen vele oude en nieuwe relaties hier in Noorse sferen. Met een aankleding van geprojecteerde Noorse vlaggen en ijssculpturen van pinguïns (het logo van Jotun), vers gerookte Noorse zalm en andere heerlijke Noorse gerechten, uitgeserveerd op Red Cedar planken met verfspetters, werd het een feestelijke avond.

Groeiambitie

In deze ambiance kondigde Anja Jessurun met trots de benoeming aan van Bas Jessurun als de nieuwe directeur van Norway Coatings, die bijna al haar taken overneemt. Hij is al twee jaar werkzaam in het bedrijf en samen is een groeipad voor de toekomst uitgezet. Daar past de verhuizing naar het nieuwe pand bij, maar vrij recentelijk zijn ook drie nieuwe personeelsleden aangenomen.

Houtbescherming

Paradepaardje in het assortiment van Jotun is al meer dan 40 jaar het pakket houtbeschermingsproducten onder de naam Demidekk. Behalve Demidekk staat Jotun ook bekend om andere duurzame producten voor houten ondergronden zoals: Trebitt, Treolje, Benar en Trestjerner.

Bekijk hier een reportage van SchildersVAKTV over de opening van het nieuwe pand in Amsterdam

1 reactie op “Bas Jessurun directeur Norway Coatings

  1. Ad schreef:

    Good “retirement” wished for Anja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *