Ga naar hoofdinhoud

Axeco participeert in Hagemans Vastgoedonderhoud


Het Nijmeegse vastgoedonderhoudsbedrijf Hagemans heeft een belangrijk deel van de aandelen overgedragen aan participatiemaatschappij Axeco. Dit om de continuïteit te waarborgen. De huidige eigenaars, de broers Carel en Rob Hagemans, zien in de verte hun pensioen naderen.

Ook werd een deel van de aandelen gekocht door Simon Ruijs, directeur Markt & Ontwikkeling bij Hagemans. Ruijs blijft samen met de broers Hagemans de directie voeren.

Hagemans is, na Heko in Den Haag en de ToekomstGroep in Andijk, alweer het derde vastgoedonderhoudsbedrijf waarin Axeco participeert. Dat bedrijf wil nadrukkelijk, door te investeren in sterke middelgrote bedrijven, ‘meebouwen aan de strategie, cultuur en executiekracht die nodig zijn om ambities waar te maken’.

Steeds complexere projecten

Carel (60) en Rob (56) Hagemans hebben beiden geen kinderen en dus geen natuurlijke opvolgers voor het familiebedrijf dat ze van hun vader overnamen en opbouwden tot een vooraanstaand en snel groeiend vastgoedonderhoudsbedrijf met activiteiten in Gelderland, Noord-Brabant. Zuid-Holland en Utrecht.

Daarnaast vinden de directeuren schaalvergroting belangrijk. Rob Hagemans: ‘Je ziet dat de projecten steeds complexer en kapitaalintensiever worden. Vooral vanwege de energetische renovaties die we uitvoeren. Werken van 10 miljoen zijn geen uitzondering en er komt ook steeds meer e- en w-installatiewerk bij kijken. Dan is het goed om kennis, kunde en financiële slagkracht te borgen.’

De broers Hagemans, die zelf ook nog aandelen in het bedrijf houden, hebben bij het voorbereiden van deze overname sterk erop gelet dat het bedrijf ‘aan de voorkant’ blijft zoals het is. Het behoudt zijn naam en blijft werken zoals het altijd deed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Groothandel Luijten groeit door in de autolakken door overname

Sherwin-Williams bekrachtigt overname coating-tak Sika

Beitswebsite overgenomen door ijzerwarenwebsite

Elk koopt De Goede

Onderhoudsbedrijf Vios gaat op in Elk


Naar archief >