Actueel

De Nationale SchildersVakprijs, waarvan de inschrijving sinds vorige week geopend is, heeft er twee nieuwe sponsoren bij. Aan het rijtje bedrijven dat de prijs al langer steunt zijn Anza en De Betere Schilder toegevoegd.

Met de bijdragen van de sponsoren wordt het evenement, dat nu alweer voor de twaalfde keer wordt georganiseerd, bekostigd. De Nationale SchildersVakprijs loopt vanaf het openen van de inschrijving (op de speciale website www.schildersvakprijs.nl), via de Voorselectie en de Nominatieperiode (waarin het publiek kan stemmen op hun favoriet project op basis van video’s) tot de feestelijke uitreiking in november. Goed om eens te vermelden is dat de jury, die bestaat uit ondernemers uit de schilderspraktijk, hun werk onbetaald verrichten.

Trouwe sponsors

De NSVP kent sponsors die vaak al heel lang hun naam aan de prijs verbonden hebben: Sikkens, Mercedes-Benz Bedrijfswagens, Faber Personeel, Festool, Kip Tapes en USP Marketing Consultancy. Deze laatste onderzoekt voor de NSVP wie de winnaar wordt van de Klanttevredenheidspluim.

Diep assortiment

Daar zijn dit jaar Anza en De Betere Schilder bijgekomen. Anza is leverancier van een zeer groot en diep assortiment aan schildergereedschappen (rollers, kwasten, penselen, krabbers, messen en snijders, ook voor behang en bijvoorbeeld afdekmateriaal)

Kwaliteitsorganisatie

De Betere Schilder is een ‘Kwaliteitsorganisatie’ waarbij schilders zich kunnen aansluiten. De organisatie voert dan promotie voor ze, heeft een garantieregeling en de schildersbedrijven kan er van verschillende voordelen profiteren. De Betere Schilder verklaart haar sponsorschap van de Nationale SchildersVakprijs als volgt:

De vakwedstrijd voor schildersbedrijven heeft als doel het kwaliteitsbewustzijn te bevorderen en het schildersvak verder te promoten bij onder meer opdrachtgevers. ‘Dat zijn mooie doelen, die wij als keurmerk voor schildersbedrijven onderschrijven, de sponsoring is dan ook heel logisch,’ aldus Nick Polm van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. ‘Het sponsorschap zien wij als een ideale mogelijkheid om vakkundig uitgevoerd werk en vakmanschap te stimuleren én te belonen. Mooi schilderwerk is iets om trots op te zijn. Als brancheorganisatie ondersteunen wij de Nationale SchildersVakprijs dan ook van harte!’

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder onderschrijft het belang ons mooie maar zware schildersvak te ondersteunen en te inspireren door middel van een sterk keurmerk en veel andere voorzieningen voor zelfstandige en middelgrote schildersbedrijven. Zodat iedereen in de sector weer trots kan zijn op zijn of haar vak.

Meer informatie over de Nationale SchildersVakprijs 2019 én de mogleijkheid tot inschrijven van een project is te vinden op www.schildersvakprijs.nl.

1 reactie op “Anza en Betere Schilder nu ook sponsor NSVP

  1. Frans schreef:

    Mooi dat er nu ook een brancheorganisatie en een kwastenfabriek bij zit, hoe breder het aanbod van sponsoren, hoe breder de aandacht voor echt kwaliteits- schilder en onderhoudswerk. Ik ben nog steeds trots, want ooit ook genomineerd. Het is zeker aan te raden om een mooi project in te sturen. De publiciteit is enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.