Al sinds 2014 schilderen voor bitcoins in Kollumerzwaag • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Al sinds 2014 schilderen voor bitcoins in Kollumerzwaag


De waarheid reist in zijn eigen tempo. Deze website schreef in 2017 dat er een schildersbedrijf was, 'misschien wel het eerste' dat de mogelijkheid had om te betalen in bitcoins. De Gebroeders Spoelstra uit het Friese Kollumerzwaag lachen om dat bericht. Bij hun kon het al in 2014.

Iéts zegt ons dat er sinds die tijd niet veel mensen van de betaalmogelijkheid gebruik zullen hebben gemaakt. Al was het maar omdat de Gebroeders Spoelstra het schilderwerk er dan nu alleen nog maar voor de hobby bij hadden hoeven doen. 1 bitcoin was in december 2014 namelijk 263 euro waard, vandaag is dat 50.373 euro. Maar eerlijk is eerlijk: op de facebookpagina van het Friese schildersbedrijf staat te lezen dat het kón, al in 2014.
Daarbij vergeleken is het bedrijf 10 Schilder Glas en Afbouw in Bunnik, waarvan wij in 2017 beweerden dat het het eerst was met de cryptomunt, een relatief late instapper.

Als er schildersbedrijven zijn die nog vóór 2014 de bitcoin als betaling accepteerden en dat kunnen bewijzen horen wij dat graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Celstraf voor schilder die sluw klanten collega inpikte

Zelfstandigen Bouw berust in uitspraak over schilderspensioen

Video | Tovenarij of de ‘touch van Ron’?

SchildersVAKTV: Marathonschaatster is schilder (of andersom)

FNV wil zwaarwerkregeling voor schilders


Naar archief >