Actueel

Actievoerende schilders naar Rotterdam

7

Op maandag 13 februari kan Smits Vastgoedzorg in Rotterdam ‘bezoek’ verwachten van actievoerende schilders. Dat laat FNV Bouw in een persbericht en oproep weten.

 

Daarmee willen de schilders protesteren tegen de in hun ogen afbraak-cao zoals werkgeversvereniging OnderhoudNL die met werknemersbelangenvereniging LBV heeft afgesloten. Met deze cao passeerde OnderhoudNL, na eerder afgebroken onderhandelingen, de werknemersverenigingen FNV Bouw en CNV Vakmensen.

 

Onder het motto ‘als je niet vecht dan accepteer je dit onrecht’, vraagt FNV Bouw actievoerders nu om op maandag 13 februari om 9:00 uur te verzamelen bij Smits Vastgoedzorg in Rotterdam.

 

Op de foto actievoerende schilders bij vastgoedonderhoudsbedrijf Van Aarle Coolen Groep in Tilburg, vorige maand op maandag 16 januari.

 

7 reacties op “Actievoerende schilders naar Rotterdam

 1. Valentijn schreef:

  Altijd weer gezellig en de mensen van de vakbond komen ook weer eens uit hun knusse kantoortje. Misschien krijgen ze wel een kopje warme chocola van Frits.

 2. Frans schreef:

  Misschien dat ze ook alvast door kunnen geven waar ze in maart april mei juni juli augustus september oktober november en december heen gaan

 3. ronald credoe schreef:

  Dat kan Frans , maar dat doen we niet.

 4. Bert schreef:

  Ja frans de aanhouder wint .nou die hoop is bij mij ook al lang gevlogen. met alle respect voor diegene die er nog in glooft .al is het trekken aan een dood paard.

 5. ad2 schreef:

  Ik ben ook bang dat het weinig zin meer heeft maar wie niets doet weet zeker dat het niet lukt. Wat ik wel erg spijtig vind is dat ze hier nog steeds schrijven werknemersbelangenvereniging lbv zou toch zeker moeten veranderen in werkgeversbelangenvereniging lbv !!

 6. harrie schreef:

  beste FNV en CNV
  jullie zijn nu al jaren bezig voor een nieuwe cao zeggen zelf de oude cao op gaan nu in een hoekje staan kijk eens hoeveel onrecht ons wordt aan gedaan jullie lagen te slapen en nog steeds. de nieuwe cao is bindend en getoetst bij de overheid wat denken jullie hier mee te bereiken jullie zijn gewoon te laat
  ga lekker verder slapen en tot over twee jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.