Actueel

Vakschilders kunnen zich weer inschrijven voor de landelijke vakwedstrijd van de Centrale Clubleiding (CCL) van de Studieclub Schilders. Ieder jaar is de wedstrijd gericht op jongeren, studerenden, gevorderden, specialisten, leraren en bedrijven.

De vakwedstrijden zijn er voor het stimuleren van een goede vakbeheersing. Iedereen is vrij om deel te nemen aan de vakwedstrijden. Er zijn opdrachten op verschillende niveaus, voor de Schilder niveau 1/2, gezelschilder, industrieel lakverwerker, studerenden niveau 4 en specialisten.

Met kan zich inschrijven op de thema’s Katwijk, Het Stadswapen van Leiden, Bloem-Mahonie, Grenen, Breche de Vendome, Grand Antiek en de vrije techniek. De uitreiking van vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Landelijke dag, dit jaar op 6 oktober in Katwijk aan Zee.

Aanmelden

De eerste aanmeldingen voor de vakwedstrijden zijn inmiddels binnen. Opgeven kan tot 1 juni, door te mailen naar vakwedstrijd@studieclubschilders-nederland.nl. Het op te sturen paneel moet op 1 juli binnen zijn. Tijdens de Landelijke dag in Katwijk wordt door de voorzitter van de jury het juryrapport en de prijswinnaars bekend gemaakt en de bijbehorende diploma’s en oorkonden uitgereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.