Ga naar hoofdinhoud

Studdert nieuwe Ipaf-president


Ipaf is een non-profitorganisatie die wereldwijd veilig en effectief gebruik van hoogwerkers ondersteunt. Tot de leden behoren o.a. verhuurbedrijven, fabrikanten, importeurs en eigenaars van hoogwerkers. Ook in Nederland zitten veel leden.

Andy Studdert, voorzitter & CEO van NES Rentals uit de Verenigde Staten, is op de algemene ledenvergadering van de International Powered Access Federation (Ipaf) tot nieuwe president gekozen. Hij volgt Steve Couling, managing director van de IAPS Group, op.

 

Nick Selley, group business development director van AFI-Uplift, werd op de ledenvergadering gekozen tot deputy president, en Brad Boehler, president van Skyjack, werd gekozen tot vice-president. Het aantal Ipaf-leden steeg in 2014 met 6,9% van 1.037 tot 1.109. In 2014 werd een recordaantal van 137.429 personen in door IPAF erkende trainingscentra getraind. Dit is een stijging van 7,9% ten opzichte van de 127.365 personen die in 2013 werden getraind.

 

De nieuwe persident Andy Studdert is een groot voorstander van veiligheid in de hoogwerkerbranche. Hij was de afgelopen 11 jaar CEO van NES Rentals, waar hij een strikte veiligheidscultuur heeft opgebouwd bij herhaalde processen, een cultuur van interventie en crisisvoorbereiding. Bijna het volledige management en personeel van NES Rentals hebben een IPAF PAL Card (Powered Access Licence) als bewijs van training, inclusief de CEO zelf.

 

Bijschrift foto:

De wisseling van het IPAF-presidentschap (links naar rechts): IPAF CEO Tim Whiteman, aftredende IPAF president Steve Couling van de IAPS Group en nieuwe IPAF president Andy Studdert van NES Rentals.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Meiden ‘snuffelen’ aan bèta en techniek op Girls’ Day

Mewa investeert in AI-gebaseerde lichaamsmeting

‘Bijna helft werkenden redt het niet tot pensioen’

Brandbrief over zero-emissiezones

Helft eigenaren stelt woningonderhoud uit


Naar archief >