Ga naar hoofdinhoud

Graydon Financieel Gezond Award voor SW


Gebleken is namelijk dat SW bij de 3% best presterende bedrijven in haar branche behoort. "Dat is iets om trots op te zijn", aldus Poppema. "En de eer komt alle medewerkers binnen SW toe, want zoiets bereik je alleen als je op plezierige en effectieve wijze met elkaar weet samen te werken, iets wat nu dus ook tot uitdrukking is gekomen in de cijfers die bij Graydon worden geregistreerd. Ondanks de moeilijke tijd die de bouwsector de afgelopen jaren doormaakte, heeft SW de projecten die zij uitvoerde kwalitatief en in kostentechnisch opzicht uitstekend afgerond."

De SW Groep heeft de ‘Financieel Gezond Award 2014’ van Graydon toegekend gekregen. Koen Poppema, adjunct-directeur, nam deze prijs in ontvangst.

 

De Graydon Financieel Gezond Award krijg je niet zomaar. Slechts een klein percentage van de bedrijven in Nederland komt voor deze ‘financieel gezond verklaring’ in aanmerking. Daar heeft SW de laatste jaren juist op gestuurd. Alle (financiële) procedures zijn gestroomlijnd, transparant en op orde. “Juist in een moeizaam economisch tijdgewricht, dat in de bouw- en onderhoudssector zijn sporen heeft getrokken, biedt dat de zekerheid dat je met een solide organisatie te maken hebt. Voor de interne organisatie van de SW Groep is het een bevestiging dat we op de goede weg zijn, maar het je moet wel blijven sturen”, aldus Poppema.

Graydon 

Graydon levert het (internationale) bedrijfsleven essentiële informatie die van belang is om verantwoord zaken te doen. Van zelfstandig ondernemer tot MKB-bedrijf of multinational. Graydon is een autoriteit op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketinginformatie.

Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactiegerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen. Op die manier heeft de organisatie al meer dan 80 miljoen bedrijven wereldwijd tegen het licht gehouden.

Bijschrift foto: Jelle Marius van Graydon (links) overhandigt de Financieel Gezond Award aan Koen Poppema op de vestiging van SW in Almelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Sjors Krikken gaat voor persoonlijk contact

Exoskelet voor schilders behoeft verdere doorontwikkeling

Nederland pleit voor EU-regels duurzame chemische industrie

30 miljoen subsidie voor emissievrije bedrijfsauto’s

Onderzoek werpt nieuw licht op ‘watergedragen’


Naar archief >