Ga naar hoofdinhoud

Training social media in de bouw


Tijdens de training wordt ingegaan op welke social media er zijn, wat de impact ervan is en hoe u ze kunt inzetten voor bijvoorbeeld het werven van klanten, vinden van nieuw personeel of onder de aandacht brengen van uw bedrijf. In het tweede deel van de training gaat u zelf aan de slag met LinkedIn. U maakt of optimaliseert uw eigen profiel en krijgt een heleboel handige tips.

Voor kleine schilders- en bouwbedrijven die graag willen weten wat ze met social media kunnen en moeten, is er de training Social Media in de Bouw.

Hoe en waarom van social media

Vier docenten

Er staan vier docenten klaar om uw vragen te beantwoorden. Twee van hen zijn Inge Sijpkens en Sascha Murk, gespecialiseerd in social media in de bouw. Organisator van de training is Eisma Bouwmedia, uitgever van onder andere SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en Glas in Beeld. Een interview met Sijpkens en Murk valt te lezen in SchildersVakkrant nummer 15 van 12 september.

Meer informatie

De cursus vindt plaats op 28 oktober in Breda en duurt van 15.30 tot 20.00 uur incl. diner. Kosten zijn 295,- euro excl. btw. Meer informatie en aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Havisten stromen vaker door naar het mbo

Gigantische kinderboekenkast op Haagse muur

Campagne tegen kwast spoelen onder de kraan

West knapt zuidelijk seinwezen op

Lage-inkomensvoordeel voor werkgevers vervalt


Naar archief >