Ga naar hoofdinhoud

Sea Ray kiest voor topcoats Awlgrip


De aankondiging volgde op de recente onthulling van de L650 Fly – het vlaggenschip van de nieuwe L-Class luxejachten van Sea Ray – dat voorzien is van een Awlcraft SE metallic aflaklaag in Aurora Gold.

Sea Ray, internationaal fabrikant van exclusieve pleziervaartuigen variërend van 18 tot 65 voet, heeft Awlgrip gekozen als zijn vaste leverancier van topcoats. Dit is een verfmerk van AkzoNobel.

Awlcraft SE is een sneldrogende topcoat, verkrijgbaar in speciale kleuren, met onder meer metallic en effectlakken, en kan worden gerepareerd en gepolijst zonder nadelige invloed op de prestaties, aldus de fabrikant.

Awlgrip

“Elke vierkante centimeter van een L-Class jacht is ontworpen met maar één doel – de perfecte balans tussen stijl en inhoud”, aldus Ron Berman, Vice-President Product Development & Engineering van Sea Ray. “In elk stadium werden weloverwogen beslissingen genomen, waaronder het gebruik van Awlgrip. Dit om er zeker van te zijn we dat we niet alleen een schip bouwen, maar ook zorgen voor een betere vaarbeleving.” 

Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee van AkzoNobel, verantwoordelijk voor Performance Coatings is verheugd: “Als toonaangevende leverancier van verf en coatings verleggen wij constant de grenzen van esthetiek en functionaliteit en we zijn verheugd om te mogen samenwerken met een gerenommeerde onderneming zoals Sea Ray.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


30 miljoen subsidie voor emissievrije bedrijfsauto’s

Onderzoek werpt nieuw licht op ‘watergedragen’

Blom komt met VR-simulator voor hoogwerkertraining

Havisten stromen vaker door naar het mbo

Gigantische kinderboekenkast op Haagse muur


Naar archief >