Ga naar hoofdinhoud

Masterclass aangeraden


De masterclasses worden georganiseerd door OnderhoudNL en Savantis. De bedoeling is om meer te leren over het invoeren van RGS in een organisatie. Dat vraagt om een andere rol en een andere relatie met ketenpartijen. Doelgroep van de masterclasses zijn directies en management van vastgoedonderhoudsbedrijven.

Een bijscholing voor de top van vastgoedonderhoudend Nederland. Zo mag de masterclass Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) wel genoemd worden. De eerste editie van deze tweedaagse training werd onlangs afgesloten. De deelnemers waren tevreden.

Procesfasen

Centraal staan de zeven procesfasen die zijn beschreven in de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken bij Investeren en Onderhouden’ van OnderhoudNL. De eerste dag komen onder meer de achtergrond en aanleiding van RGS, veranderingen in de markt, het procesmodel, VGO Keur en het INK-model aan de orde. De tweede dag wordt ingezoomd op een aantal procesfasen en staan bijvoorbeeld ook valkuilen en visievorming op het programma.

Gastsprekers

De eerste masterclass werd verzorgd door drie gastsprekers: Vincent Gruis, hoogleraar Housing Management aan de TU Delft; Remy van der Vlies, bedrijfsadviseur Resultaatgericht Bouwen, Renoveren en Onderhouden bij TNO; en Egbert Kunst, adviseur en interimmanager en eigenaar van het adviesbureau PGAB.

Aanbevolen

Op 19 maart werd in conferentiecentrum Woudschoten in Zeist de eerste editie van de masterclass afgesloten en ontvingen de deelnemers hun certificaat. Uit de evaluatie blijkt dat het programma overwegend als aangenaam en leerzaam werd ervaren. 100% van de deelnemers gaf aan dat zij de masterclass bij collega’s aanbevelen.

Middenkader

Naast de masterclass ontwikkelde Savantis in opdracht van OnderhoudNL een training RGS voor het middenkader en een training RGS rond projectuitvoering. In elk programma komen de RGS-procesfasen aan bod, afgestemd op het niveau en de taken en verantwoordelijkheden van de betreffende doelgroep.

De volgende edities van de masterclass RGS starten op 25 september en 23 oktober in Zeist. Voo meer informatie: www.savantis.nl/rgs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Meiden ‘snuffelen’ aan bèta en techniek op Girls’ Day

Mewa investeert in AI-gebaseerde lichaamsmeting

‘Bijna helft werkenden redt het niet tot pensioen’

Brandbrief over zero-emissiezones

Helft eigenaren stelt woningonderhoud uit


Naar archief >