Home » Nieuws» Smits dingt mee naar TV Succes Award

Smits dingt mee naar TV Succes Award

07-06-2012

Smits Vastgoedzorg uit Rotterdam is genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2012. Deze prijs, bedoeld voor ‘s lands meest succesvolle bedrijf, is een initiatief van de makers van het tv-programma de Succesfactor op RTL 7/RTL Z.

 

In de Succesfactor komen verschillende ondernemers aan het woord die met hun bedrijf succesvol zijn. Zij vertellen hoe zij zo succesvol zijn geworden én wat de sleutel tot succes kan zijn. Daarnaast wordt er iedere aflevering een bekende topondernemer of BN'er geïnterviewd die zijn of haar ervaringen graag met de kijkers deelt.

 

De Succes Award staat bij de Succesfactor centraal. Elke aflevering worden er vijf ondernemers uit verschillende branches getoond. Dit zijn topbedrijven die geselecteerd zijn in samenwerking met de Kamer van Koophandel op basis van strenge succescriteria. Zo strijden meer dan 200 topbedrijven uit Nederland om de titel. De Nederlandse kijker bepaalt aan het eind van 2012 welk bedrijf zich een jaar lang 'meest succesvolle onderneming' van Nederland mag noemen.

 

De winnaar van de Nationale TV Succes Award wint 20.000 euro en mag zich 'de meest succesvolle onderneming' van Nederland noemen. Tevens wordt de winnaar in de laatste week van 2012 dagelijks op RTL7 en RTL Z uitgelicht in een special van 3 minuten.

 

Smits

De vastgoedmarkt is enorm veranderd. Onderhoud van vastgoed is essentieel om de waarde te behouden. Of het nu gaat om betonreparaties of schilderwerk, Smits Vastgoedzorg is al jaren succesvol in vastgoedonderhoud en verdient daarmee ook een nominatie voor de Succes Award, aldus de jury van de TV Succes Award.

 

In 1925 richten de 3 gebroeders Smits, Bas, Piet en Meeuwis het bouw- en aannemingsbedrijf Gebr. Smits op. De zoon van Piet Smits, Reijer, begint daarnaast in 1945 Schildersbedrijf R. Smits, later verkort tot Smits Schilders. Dit bedrijf wordt vanaf 1980 voortgezet door zijn zoon Frits Smits. In 1995 neemt Smits Schilders het bouw- en aannemingsbedrijf Gebr. Smits over. Deze combinatie van disciplines opereert vanaf 2000 onder de naam Smits Vastgoedzorg. Een naam die de lading dekt en zegt waar Smits Vastgoedzorg voor staat: zorg voor vastgoed, in de breedste zin van het woord.

 

Smits Vastgoedzorg realiseert in 2012 voor ruim 37 miljoen aan projecten. zij adviseert en ondersteunt haar opdrachtgevers bij het succesvol ontwikkelen en realiseren van investerings- en onderhoudsprojecten binnen de bestaande voorraad, waarin ontwerp, uitvoering en planmatig onderhoud zijn geïntegreerd. Bij het bedrijf zijn 135 onderhoudsspecialisten in dienst.

 

Bekijk hier het filmpje over Smits in De Succes Factor.

 

Nieuwsbrief Print

0 Reacties op Smits dingt mee naar TV Succes Award

Reageren

Meer Mens en Bedrijf

02-03-2015

0

AkzoNobel Performance Coatings gaat €2,5 miljoen investeren in de uitbreiding van de fabriek in Cikarang, Indonesië.

Lees verder»

26-02-2015

1

De Nederlandse Vereniging van Monumentenzorgers (NVMz) organiseert op 4 maart, in samenwerking met bureau Van Hoogevest...

Lees verder»

24-02-2015

0

Multinational PPG, onder veel meer ook eigenaar van Sigma Coatings, krijgt een nieuwe directeur ('president'), die daarmee...

Lees verder»

24-02-2015

0

AkzoNobel heeft het complete Jaarverslag 2014 digitaal verrijkt online gezet. De sterk interactieve website is tevens...

Lees verder»

23-02-2015

0

Samen met ’s Heeren Loo, een zorggroep voor mensen met een verstandelijke beperking, en Achterberg Schilders, organiseert...

Lees verder»