Ga naar hoofdinhoud

Vier keer 1000 euro retour bij AF-actie


Prijswinnaars waren de familie Janssen-van der Weijden te Limbricht, mevrouw Spronk te Oldebroek, mevrouw Stouwdam te Oldebroek en de familie Treurniet te Zwolle. In totaal deden ruim 300 klanten mee aan de actie door hun factuur in te sturen.

Begin juni heeft het Bestuur van de AF Erkenningsregeling wederom cheques ter waarde van 1000 euro netto uitgereikt aan gelukkige consumenten. Het is voor het eerst tijdens de campagne van AF dat in totaal vier onderhoudscheques tegelijk werden uitgereikt.

De cheques werden in het bijzijn van het betreffende schildersbedrijf uitgereikt door Francesco van Ooijen, voorzitter AF en Ties de Vries, penningmeester AF (foto).

Schildersbedrijven

De beide prijswinnaars Spronk en Stouwdam hebben hun schilderwerk uit laten voeren bij schildersbedrijf Mendel te Oldebroek; een speling van het lot zorgde ervoor dat uit de ruim 300 inzendingen, tot twee maal toe een klant van schildersbedrijf Mendel uit de bus kwam. De twee andere winnende schildersbedrijven zijn Leo Meures uit Sittard en Pruis Schilderwerken uit Elburg.

Eerste keer

Het is voor het eerst dat er tijdens de campagne van AF in totaal vier onderhoudscheques ter waarde van € 1.000,- worden uitgereikt aan klanten. De actie, die al eerder tijdens de Winterschildercampagne werd gehouden voor alle bedrijven, gold alleen voor klanten die schilder/ of glaszetwerk hadden laten uitvoeren bij een AF-erkend bedrijf.

3 reacties op “Vier keer 1000 euro retour bij AF-actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Meiden kijken in de keuken bij Van Wijhe Verf

Evers & Evers Glas wint Inclusief Award

AkzoNobel bouwt nieuwe onderzoekslaboratoria

Nieuwe ambassadeur voor Open Monumentendag

Eén op de vijf zzp’ers stopt binnen vijf jaar


Naar archief >