Nieuws

Geert Smits van Bij Geert’s Schildersbedrijf in Harlingen is zijn aanhanger met steiger, ladder en trap kwijt. De aanhanger stond voor de werkplaats, klaar om de volgende dag af te halen en naar een klus te gaan.

De combinatie stond op een afgesloten terrein waar alleen eigenaren van de ruimtes toegang hebben. De steiger is te herkennen aan de blauw uiteinden van plank en schoren. Het steigermaterieel wijkt af van de meeste steigers. De afstand van de traptreden zijn groter/hoger dan normaal. Ook heeft de steiger een binnenladder.

De steiger heeft zelfborgende conische borgpennen, ook met blauwe kleur. Verder bestaat de steiger bestaat uit 8 zij- en 2 halve delen. Decsteiger is een Kwikform aluminium steiger met steunschoren. De alledaagse aanhanger is te herkennen aan het opschrift ’Geert’ op de dissel. Op alle uitstekende/opstaande delen staat een letter G.

Ook zijn een 10-traps en een 5-traps ladder gestolen, beide zwart van het merk Altrex.

Eventuele tips over de verdwijning naar 06-21423381.

3 reacties op “Aanhanger met steiger, ladder en trap gestolen

 1. Joris van Daalen schreef:

  Dit is echt heel vervelend. En onterecht. Binnenkort hoeft het geen probleem meer te zijn. Dan kunt u via een chip op uw dure gereedschap en materieel, direct de spullen traceren en terugvorderen. De heler of steler is dan ook mooi in de kraag te vatten. Want we moeten hier echt van af! Wil je meer weten over deze oplossing. Stuur dan een mail naar joris.vandaalen@itsadeal.nl. Zodra het op de markt komt in NL zal ik u dan op de hoogte houden.

 2. schildersbedrijf M&M schreef:

  in de nacht van 29-03-2013 is ook mijn kar met steiger uit me tuin gepikt,

  het is een groene kar met een zelfgemaakte reling erboven, deze is grijs , er staat een skyworks steiger in met planken die aan de onderzijde blauw zijn, op de zijkanten zit aardig wat verf en op sommige plekken staat MM geschilderd.

  steiger staat netjes in de kar als je erachter staat rechts 8 zijdelen, links van de kar liggen de buizen, met rode banden en blauwe banden,

  er steken in het midden 2 delen boven uit dit valt op.

  als ik de verhalen mag geloven worden onze spullen dezelfde nacht nog over de grens gebracht. wat helemaal ongelooflijk is , is dat als je de politie belt dat ze je binnen 48 uur terug bellen ?

  mogen we de komende 3 maanden voor jan lul gaan werken om weer een steiger aan te kunnen schaffen.

 3. Schilder-en klussenbedrijf Teng*els schreef:

  In de nacht van 31 augustus op 1 september 2013 is in Leeuwarden mijn aanhanger, merk Titan met kamersteiger gestolen. Eenvoudige maar nette kar met betonplex wanden, ongeremd, enkelasser, neerklapbare achterkant. Hij stond vast met een disselslot. Er op lag een 6 mtr. Hoge kamersteiger op. Afgedekt met een oranje net en vastgemaakt met een oranje touw. Opvallend zijn de wielen die eigenlijk bij een buitensteiger horen. Verder was hij samengesteld uit nieuw en gebruikte onderdelen. De opbouwrekken en schoren waren nieuw.
  Wat een inbreuk op je integriteit! En nu maar hopen dat de daders gepakt worden! Waarschijnlijk tegen beter weten in…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven